Най-добрите четири сайта за предварително затваряне на залог

Научете как можете да се възползвате от функцията затвори залог и кои са най- добрите сайтове, които предлагат тази възможност

Най-добрите сайтове за спортни залози които предлагат опцията Cashout (Затвори залог)

Дните на чакане на срещата, на която сте заложили да бъде изиграна, приключи. В днешно време, стандартна практика за повечето сайтове за онлайн залагания е да предлагат на потребителите си възможността да се възползват от изплащате на печалби по всяко време. Така наречената опция „затвори залог“ е страхотна функция от няколко гледни точки. Не само че играчите могат да се сдобият с печалбата си по-рано, но и също така може да бъде използвана и за ограничаване на загуба, ако залогът, който сте направили, не се развива по правилният начин. Ако се интересувате от още спортни трикове за залагания, то това със сигурност ще Ви помогне.

Частично или пълно затваряне на залога

Стандартната практика на букмейкърите, когато става въпрос за функцията Cash Out, е да предложат изплащането на печалбата в пълният и размер. Това означава, че можете да получите предложена от букмейкъра сума, ако затворите залога си. Някои букмейкъри, като Bet365 и Betfair, предлагат на своите клиенти така нареченият „частичен“ Cash Out. Това означава, че можете да затворите част от залога си, докато оставите другата част от него да бъде активна. Дали частичното затваряне на залог си струва или не, разбира се зависи много от ситуацията, в която се намирате. Но винаги е хубаво да разполагате с възможно най-много опции, когато става въпрос за залагания. С колкото повече варианти разполагате, спрямо направените от Вас залози, толкова по-добре! Ако искате да видите най-добрите спортове на които да заложите, можете да видите нашите предложения.

Ако сте заинтересувани от опцията Cash Out, сме подготвили списък с най- добрите букмейкъри, които предлагат тази опция.

bet365

Bet365 Cash- out

Най-големият сайт за залози в света, bet365 беше и първият, който предложи на пазара функцията Cash Out.

Бидейки първият, букмейкърът успя да се утвърди и като най-добрият в това отношение. Кеш- аут функцията е достъпна за всички единични и комбинирани залози на bet365. Функцията се прилага както за залози преди игра, така и за залози на живо. В bet365 също така имате възможност да затворите частично направените от вас залози. Това е един от малкото онлайн букмейкъри, които активно предлагат и двете опции на своите потребители. Надграждайки на казаното дотук, Bet365 разполага също така и с автоматично затваряне на залога. С него можете да зададете фиксирана сума и ако тя бъде достигната, залогът ви автоматично ще бъде затворен.

betfair

Betfair Cash- out

Betfair е може би вторият по големина и доверие на играчите сайт за спортни залагания.

Betfair предлагат както спортни залози с коефициенти предлагани от самият букмейкър, но и борса за коефициенти. Когато става въпрос за тяхната cash- out функция, тя се предлага и в двата изброени формата. Betfair ви предлага както пълно, така и частично затваряне на залога. Предложението е достъпно както за вашият компютър или лаптоп или за мобилно устройство, чрез уебсайт или приложение за залагане. Betfair следят тенденциите на пазара за cash- out залагания и също предлагат на своите потребители автоматично затваряне на направените залози.

william-hill

William Hill Cash- in

Вместо Cash- out, някои букмейкъри наричат същата функция Cash- in, като William Hill е един от тези букмейкъри.

Подобно на опциите за затваряне на залог в Betfair, William Hill предлага както пълни, така и частични варианти. От Cash- in опцията можете да се възползвате както за единични залози, така и за множествени залози. Единственото, което ще пропуснете, ако решите да използвате Cash- in услугите на William Hill е автоматичното изпълнение на залога.

coral

Coral Cash- out

Coral е уважаван британски букмейкър с дълга история в бизнеса. С това идва и очакването, собствениците на Coral да предложи страхотен продукт.

Добрата новина за привържениците на този букмейкър е, че Coral напълно ще оправдае техните очаквания. Освен да разчитате на огромно количество от възможности за залагане и високи коефициенти, в Coral ще можете да се възползвате и от функцията за предварително затваряне на залог. Опцията работи както за пълно, така и за частично изплащане на печалби.

Нещо полезно

Спортни залози

Спортни залози

Възползвайте се още днес от многоброен избор от безплатни прогнози подкрепени със статии и анализи.

Залози с Cashout

Залози с Cashout

Научете как можете да се възползвате от функцията затвори залог и кои са най- добрите сайтове, които предлагат тази възможност

Платени прогнози

Платени прогнози

Ако смятате че безплатните прогнози не отговарят на вашите нужди, тогава разгледайте нашите предложения за платени прогнози за спортни залози.